Arșița verii nu iartă pe nimeni, inclusiv plantele. Căldura este deosebit de nemiloasă față de flori. Deși ar părea că vremea caldă ar trebui să favorizeze creșterea, nu este chiar așa. Florile în perioada de vară se ofilesc cu o viteză incredibilă.


Așadar, ce să faci dacă afară este caniculă, dar vrei să bucuri pe cei dragi? Bazându-se pe experiența personală de șase ani în lucrul cu florile, echipa Cadouri.md a pregătit TOP-6 variante de soluționare a acestei probleme.


Eustoma - cea mai rezistentă floare pentru perioada de vară. Sezonul pentru eustoma moldovenească începe la mijlocul lunii iunie și durează până la sfârșitul lunii august. Datorită faptului că perioada de înflorire coincide cu vremea caldă, eustoma este destul de rezistentă. În vază poate rezista între 5 și 10 zile. Buchetele pentru mireasă din eustoma sunt, de asemenea, foarte rezistente, buchetul fără apă rezistând cel puțin 4 ore, ceea ce este un avantaj în cazul unei nunți.
Alstroemeria - sunt, de asemenea, unele dintre cele mai rezistente flori. Alstroemeria nu are o sezonalitate anume, fiind ușor de găsit în vânzare în orice perioadă a anului. Datorită faptului că alstroemeria crește în Moldova, se adaptează foarte bine la căldură. Un buchet de alstroemeria fără apă poate rezista unei transportări de lungă durată și va bucura persoanele dragi timp de aproximativ 10 zile.
Gladiolele - o floare văratică care suportă bine căldura. Dacă alegi să dăruiești gladiole, trebuie să acorzi atenție prospețimii florii. Ideal, pe o singură tulpină ar trebui să fie 3-4 flori deschise și 5-6 încă închise. Menținând acest echilibru, gladiolele vor rezista în vază aproximativ 5-7 zile.
Floarea soarelui decorativă - o floare de vară aprinsă la culoare care ne amintește de soare. Sezonul de înflorire este de la începutul lunii iunie până la mijlocul lunii august. Este o floare destul de rezistentă, buchetul de floarea-soarelui rezistând în vază aproximativ 5 zile. Este pretențioasă, preferând apă rece și proaspătă.
Gypsophila - nu are o sezonalitate anume, dar în perioada de vară florăriile sunt pline de gypsophila moldovenească. Este relativ ieftină și, cel mai important, rezistentă la căldură! Gypsophila este o floare universală pentru toate sezoanele, nu îngheață în geruri puternice și se simte bine în căldură. Principalul avantaj al gypsophilei este că este o floare uscată, ceea ce înseamnă că după ce se ofilește, își păstrează aproape în întregime aspectul și va continua să te bucure pentru mult timp.
Buchetele din flori de săpun - sunt cireașa de pe tort în asortimentul nostru. O direcție modernă în floristică, florile de săpun sunt dificil de distins vizual de cele naturale și au un parfum plăcut care umple casa. Compozițiile din flori de săpun vor bucura persoanele dragi timp de aproximativ un an și nu necesită întreținere specială, doar să ștergi praful ocazional. Aceste buchete nu se vor ofili în timpul transportului și nu necesită condiții speciale în casă (temperatură, umiditate etc.). Putem enumera la nesfârșit avantajele acestor buchete, deoarece în timpul lucrului cu ele nu am găsit niciun dezavantaj. Prețul acestor buchete te va surprinde plăcut.


Sperăm că acest articol te va ajuta să alegi buchetul potrivit pentru cei dragi. Dacă mai ai întrebări, contactează-ne, florariștii noștri sunt mereu disponibili și vor fi bucuroși să te ajute.


Fii aproape chiar și de la distanță, cu respect și căldură, echipa Cadouri.md!