Botezul este o sărbătoare minunată și luminoasă, ziua în care copilul este face cunostinta cu biserica și lumea ortodoxă. În fiecare țară, tradițiile de celebrare a acestei zile luminoase sunt diferite, dar un lucru rămâne neschimbat – cadourile. Când rudele primesc o invitație la cumatrie, apare o întrebare principală: "Ce să oferiți copilului la botez?" Fie că sunteți un simplu invitat sau nan, trebuie să daruiti un cadou de botez și, bineînțeles, doriți să oferiți ceva util. Echipa Cadouri MD ajută clienții săi de peste cinci ani în alegerea cadourilor pentru diferite sărbători, iar botezul nu este excepție. Am întocmit o listă de cadouri pentru cumatrie care pot fi comandate cu livrare în toată Moldova și care cu siguranță vor impresiona pe toți cei dragi, chiar dacă nu sunteți aproape.


Iată lista cadourilor care cu siguranță nu vor lăsa pe nimeni indiferent:

  • Jucării de pluș. Cine ce nu ar spune, jucăriile de pluș sunt un cadou excelent pentru un copil de până la 3 ani. Cu o astfel de jucărie nu este posibil să se rănească, copilul nu o va trage în gură și cu siguranță nu se va strica. Acest cadou este sigur pentru copil. În sortimentul magazinului nostru sunt atât jucării mici și mijlocii, cât și jucării uriașe (care pot servi chiar și drept pat pentru copil). O gamă variată de culori a diverșilor ursuleți, iepurași, păpuși de pluș nu va lăsa niciun copil indiferent.
  • Buchet de ciocolată. Dacă vă pregătiți să deveniți naș pentru un copil mai mare, vă recomandăm să acordați atenție dulciurilor. Designul original al buchetului, dulciurile preferate în compoziție (unele buchete conțin și o jucărie de pluș) vor aduce cu siguranță entuziasm copilului.
  • Tort din scutece. Cel mai bun cadou pentru un bebeluș de până la un an, practic și folositor. Părinții copilului vor fi încântați să primească acest cadou, deoarece veți asigura bebelușul cu scutece pentru cel puțin o lună.
  • Buchet de flori. Nu uitați să o bucurați pe mama finului cu un buchet frumos de flori. Vă recomandăm să acordați atenție buchetelor în cutii sau coșuri. Aceste buchete nu necesită o îngrijire specială, ceea ce este foarte convenabil având în vedere că o mamă tânără nu are prea mult timp liber.
  • Baloane cu heliu. Adăugați o atmosferă festivă cumatriei cu ajutorul baloanelor. Puteți comanda un set mic de baloane cu livrare la eveniment sau puteți comanda decorul cumatriei din baloane. Oaspeții se vor fotografia în zona foto, astfel veți lăsa o amintire despre voi pentru mulți ani. Părinții vor revedea fotografiile și videoclipurile de la sărbătoare și își vor aminti ce cadou minunat le-ați pregătit.
  • Coș cadou. Acest tip de cadou este perfect pentru o familie mare. Puteți alege un coș cu cadouri pentru nou-născut, care va conține multe mărunțișuri pentru îngrijirea copilului, sau puteți alege un coș cu diverse delicatese. Părinții tineri își vor putea răsfăța rudele cu vin, dulciuri, brânzeturi, fructe, toate acele lucruri pe care le alegeți.

Cu ajutorul curierilor echipei Cadouri MD, puteți trimite celor dragi o parte din sufletul vostru, chiar dacă vă aflați departe de Moldova.


Livrăm cadouri cu suflet în Chișinău și în toată Moldova!