1 septembrie este o zi importantă și emoționantă în viața fiecărui elev, mai ales pentru un boboc de clasa întâi. Pentru prima dată trecând pragul școlii, copiii descoperă o lume nouă de cunoștințe, prieteni și impresii. Părinții, bunicii și alte persoane dragi doresc să facă această zi specială, oferind un cadou care nu doar că va bucura, dar va fi și util pentru învățătura. Iată câteva idei de cadouri pentru un copil de clasa întâi cu ocazia zilei de 1 septembrie:

  • Oferiți copilului un set de construcție Lego. Cu ajutorul acestuia, copilul va exersa răbdarea și atenția, abilități foarte utile pentru un elev.
  • Un buchet de ciocolate. Pe lângă faptul că acest buchet arată elegant și neobișnuit, ciocolata este benefică pentru funcționarea creierului. Acest lucru este foarte important pentru un elev, deoarece odată cu începerea anului școlar, sarcinile devin mai complexe, iar noi trebuie să ajutăm copilul să facă față acestora.
  • Puteți adăuga festivitate Zilei Cunoștințelor cu ajutorul baloanelor. Baloanele cu heliu aduc mereu o atmosferă nemaipomenită, indiferent dacă copilul dumneavoastră merge în clasa întâi sau în clasa a 12-a.
  • Un puzzle – cu ajutorul acestuia, elevul își va dezvolta prudența și chibzuința. Oamenii de știință au demonstrat de mult timp că asamblarea puzzle-urilor dezvoltă motricitatea fină la copii, ceea ce influențează pozitiv funcționarea și dezvoltarea creierului, iar în viitor, copilului îi va fi mai ușor să proceseze informațiile primite la școală.


Alegerea unui cadou pentru un elev de clasa întâi cu ocazia zilei de 1 septembrie depinde de interesele, nevoile și caracterul acestuia. Cel mai important este ca darul să fie util și să aducă bucurie. Încercați să faceți în așa fel încât această zi importantă să rămână memorabilă, iar cadoul dumneavoastră să devină unul dintre simbolurile unui început de succes al drumului școlar. Echipa noastră va livra cu bucurie cadoul pentru elev în toată Moldova.