În familie s-a întâmplat un eveniment mult așteptat, a apărut un bebeluș. Vă doriți foarte mult să felicitați rudele cu acest eveniment magic, dar vă aflați la sute de kilometri de casă. „Ce să faceți în această situație?” întrebați voi, iar noi răspundem cu plăcere: „Există o soluție!”. În magazinul online Cadouri MD puteți comanda un cadou atât pentru bebeluș, cât și pentru mămică cu livrare in Chisinau. Bazându-ne pe propria experiență, am pregătit o listă de cadouri pentru nou-născuți pentru a ușura la maxim alegerea.

De obicei, primul lucru care ne vine în minte când ne întrebăm „ce să oferim unei tinere mame?” este un buchet de flori. Vă recomandăm să alegeți buchete care nu conțin flori cu miros înțepător (mama și bebelușul pot dezvolta alergii). Luați în considerare buchetele care conțin flori precum eustoma, alstroemeria, trandafiri. Puteți comanda un buchet de flori pentru externarea nou-născutului, fie cu livrare la spital, fie cu livrare acasă. Curierii noștri vor contacta părinții tineri și vor livra la momentul convenabil pentru ei.

Pentru bebeluș puteți oferi un tort din scutece, căci este ziua lui de naștere, iar ce fel de sărbătoare fără tort?! Nu doar că acest cadou va surprinde cu siguranță toți apropiații, dar va asigura și părinții tineri cu un stoc de scutece.

Puteți comanda baloane cu livrare în toată Moldova. Baloanele pot decora camera nou-născutului pentru externare. Mămica bebelușului va fi cu siguranță încântată, iar baloanele vor crea o atmosfera deosebita pentru poze.

Dacă sunteți adeptul cadourilor utile, ar trebui să luați în considerare coșurile cadou pentru nou-născuți. Comandând un coș pentru nou-născut asigurați părinții tineri cu un stoc de produse de îngrijire pentru bebeluș. De obicei, părinții nu au timp pentru astfel de cumpărături, mai ales în primele zile după externare.

Nu uitați să comandați o felicitare memorabilă pentru nou-născut, în care să scrieți mesajul de felicitare și urări de bine. Designul original al felicitărilor, care pot fi cumpărate de pe site-ul Cadouri MD, cu siguranță nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Bucurați de cei dragi chiar și de la distanță, iar echipa Cadouri MD vă va ajuta cu plăcere în această misiune.