Ziua Profesorului este o sărbătoare creată pentru a le mulțumi pedagogilor și învățătorilor pentru cunoștințele pe care ni le oferă pe parcursul întregii vieți școlare și studențești. Ziua Profesorului este o sărbătoare internațională și este celebrată anual pe 5 octombrie. De obicei, profesorii sunt felicitați cu felicitări cu mesaje calde, dulciuri și cutii de ciocolate, și buchete modeste de flori. Cu toate acestea, noi avem o listă de cadouri care nu va lăsa indiferent niciun profesor.

Ce să oferi învățătorului?

  • Buchet din flori de săpun. Acest cadou va bucura nu doar profesorul, ci și pe toți elevii care vor veni la ore în clasă. Buchetele din săpun sunt rezistente și nu necesită îngrijire specială, trebuie doar periodic șterse de praf. Pentru a face buchetul un pic mai util pentru profesor, floristii noștri pot adăuga rechizite de birou, cum ar fi pixuri, creioane sau o riglă.
  • Gift-box. Alege o cutie cadou cu un set de macarons, șampanie și o compoziție de flori – 3 în 1. Poți opta și pentru un set cadou cu ceai și miere, astfel încât profesorul tău să se relaxeze și să se bucure de pauză, împărtășind gustarea cu colegii. De asemenea, poți solicita floristilor noștri să creeze un gift-box personalizat care poate include un carnet pentru notițe, pixuri, creioane, ciocolate, ceai și o mică compoziție florală sau orice altceva ce a-ți dori.
  • Coș cu cadouri. Dacă nu planifici să oferi personal cadoul profesorului și dorești să comanzi o livrare, îți recomandăm să iei în considerare coșurile cu cadouri. Principalul avantaj al coșurilor este că sunt ușor de transportat acasă, în cazul în care livrarea este la instituția de învățământ. Conținutul coșurilor poate varia de la vin și gustări până la un coș plin cu dulciuri cu ceai sau cafeau.
  • Buchet de flori. Dacă ai ales calea clasică și vrei să oferi un buchet de flori, îți recomandăm să te uiți la florile în cutii, genți sau coșuri. Aceste buchete sunt mai ușor de îngrijit, nu necesită udare, și nu trebuie să te îngrijorezi în ce va fi păstrat buchetul.
  • Buchete comestibile. Dacă dorești să ieși în evidență și să oferi un cadou memorabil, îți recomandăm să iei în considerare buchetele comestibile. Asortimentul magazinului online Cadouri.md include aproximativ 50 de variante de astfel de buchete. Avem buchete cu dulciuri, ceai, bere și alte tipuri de băuturi alcoolice. Poți solicita floristului să creeze un buchet special pentru profesorul tău, cu gustările sale preferate.
  • Felicitare. Dacă trimiți cadoul profesorului cu livrare, nu uita de o felicitare. În ea poți scrie cuvintele de mulțumire și specifica cine a trimis cadoul.

Echipa Cadouri.md este întotdeauna alături și gata să te ajute să îți feliciti profesorii în această zi importantă, iar curierii noștri vor livra cu plăcere comenzile tale în toată Moldova.

P.S. Dacă ai ales un cadou care include băuturi alcoolice, îți recomandăm să-l trimiți prin curier direct la domiciliul profesorului, pentru a evita situații jenante.