Fie că v-ați pus această întrebare cu o săptămână înainte de serbare sau în ultima zi - avem câteva soluții interesante pentru dvs. În acest articol, te așteaptă idei creative de cadouri pentru o doamnă sau domnișoară.

Ce să dărui unei femei de Ziua Îndrăgostiților?

Mai întâi să ne dăm seama cine este femeia pe care doriți să o bucurați cu un cadou în cea mai romantică sărbătoare a anului.

Dacă abea încercați să cuceriți inima ei, atunci trebuie să o impresionați la maximum. Există multe modalități de a vă exprima sentimentele romantice.

Cel mai bun va rămâne pentru totdeauna un cadou sincer și de suflet la care o femeie a visat demult. Un cadou la care ea se poate aștepta doar de la dvs. Este un mărunțiș sau ceva scump și mare - nu atât e de important. Dacă iubita v-a împărtășit o amintire din copilărie în care a visat la un ursuleț de pluș mare, oferă-i un urs. Dacă ea visează să zboare cu un balon cu aer cald - aceasta poate fi cea mai bună decizie.

Opțiunile clasice de cadou sunt florile și bomboanele, combinate cu o jucărie moale. Îți poți surprinde iubita cu un buchet imens de 101 trandafiri roșii în combinație cu un iepure mare și moale de pluș, de care (vă spunem un secret) toate clientele noastre sunt încântate. Avem chiar o miniatură a acestui cadou pe site-ul nostru - un iepure moale de pluș completat cu un buchet mic de trandafiri în formă de inimă.

Toate aceste opțiuni sunt bune dacă doriți să obțineți efectul „WOW!”, să cuceriți atenția și să stabiliți un contact emoțional cu ea.

Dacă sunteți împreună cu iubita de ceva timp și împărtășiți totul cu ea, nu doar inima voastră, merită să puneți accent asupra intimității sau noutății pentru a vă reîmprospăta sentimentele.

Pentru o astfel de ocazie se potrivește un buchet mare de trandafiri albi, un set de flori, dulciuri și șampanie (la urma urmei, putem organiza o seară romantică pentru doi, însoțită de clinchetul de pahare cu șampanie), o cină completă pentru două persoane într-un restaurant scump, o excursie în alt oraș sau țară.

Dacă iubita femeie în interiorul său este încă o fetiță care adoră totul drăguț - încearcă să te concentrezi pe aspectul cadoului. Puteți prezenta un frumos buchet în formă de inimă de trandafiri roz și orhidee. Un alt cadou uimitor poate fi un set dulce cu un iepure, care cu aspectul său drăguț face să se oprească inima.

Și desigur, dorim să menționăm și cadourile practice.

De exemplu, acestea pot fi:

1. Set de îngrijire a pielii SPA decorat cu flori (cu parfum de fructe)

2. Set mare SPA cu exfoliant și măști pentru orice ocazie

3. Set pentru cină romantică - vin si doua pahare

4. Coș pentru seară de cașcaval - fructe proaspete, cașcaval, alcool bun pentru doi

5. Coș dulce plin cu bomboane de ciocolata

6. Coș cu ceai și delicii sănătoase de miere  

7. Set delicios de prăjituri Macarons pentru iubitoarele de dulce

Gândiți-vă, ce va fi interesant pentru prietena dvs. din lista prezentată și grăbiți-vă să fugiți la magazin! Deși ... așteaptați un pic! Nu este nevoie să vă grăbiți nicăieri.

Toate acestea le puteți cumpăra cu livrare în toată Moldova în magazinul nostru Cadouri MD. Puteți plăti online, ceea ce înseamnă că nici nu trebuie să ieșiți din casă. Livrarea în Chișinău este complet gratuită. Găsiți și mai multe cadouri în categoria noastră specială de sărbătoare.

Fiți cei mai romantici cu Cadouri MD!