Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Fetele Scorpioni sunt persoane cu un caracter foarte puternic. Le este importantă nu doar atenția din partea Dvs., dar și cadoul primit. Domnișoarele Scorpioni știu cum să facă cadouri personalizate și așteaptă că veți fi la fel de atenți la detalii pentru ele.

Femeile Scorpioni nu cred că florile pot fi ceva mai mult, decât un semn de atenție, chiar dacă este frumos, proaspăt și va aduce emoții pozitive. Deaceea în adâncimea sufletului mereu așteaptă ceva în plus (cât de micuț n-ar fi cadou.) Fetele Scorpioni vă vor mulțumi pentru un cadou personalizat.

Dacă vreți să alegeți florile pentru o femeie Scorpion:

  • Aflați neapărat ce fel de flori preferă mai mult. Pentru domnișoarele Scorpioni este foarte important că le țineți minte preferințele.
  • Atrageți atenția la buchete mai simple, fără decor exagerat, indiferent dacă sunt flori de grădină sau trandafiri elegante.
  • Nu uitați că impresia cea mai bună fac flori proaspete, deoarece vor sta în apă mai mult timp și au un aspect mai curat și îngrijit.
  • Alegeți dintre compoziții floristice cu trandafiri de grădină, bujori, garoafe roz sau eustome. În ciuda faptului că Scorpionii au un caracter complicat, preferă flori palide la culoare și gingașe.

Dacă sunteți în căutare de cadou pentru femeie Scorpion, încercați să fiți creativi. Amintiți la ce visează femeia Scorpion. Un cadou făcut de mâni și personalizat, un cadou la care demult visau sau despre care au povestit mult, ceva legat cu copilăria lor sau cu emoții pozitive puternice - se va potrivi orice din lista propusă. Dar, uneori nu avem prea mult timp pentru a căuta ceva special.

 

Un cadou perfect va deveni:

 

  • Set pentru creație cu un sketchbook sau carnet
  • Gift Box cu un set mare de dulciuri
  • Un set mare SPA cu diferite produse pentru îngrijirea pielii
  • Un Gift Box cu vin pentru doi (În caz dacă aveți fericirea să fiți în relații cu Scorpion)

 

În orice caz puteți apela la ajutorul nostru în alegerea cadourilor. Cu noi a deveni mai simplu să fii creativ în alegerea cadourilor!