Fecioara (24 august - 23 septembrie)


În ciuda faptului că numele acestui zodiac ne reamintește despre feminitatea și sensibilitatea, femeile și fetele Fecioare sunt personalități foarte intense și puternice, care își cunosc obiectivele și care le vor atinge. Astfel de oameni trec cu îndrăzneală prin viață, depășind toate dificultățile. Cu toate acestea, sunt romantici și dragostea în viața lor ocupă o poziție dominantă.


Ce flori preferă Feciorele?


Fecioara va aprecia buchetul Dvs. în orice caz. Preferă și flori sălbatice și trandafiri clasici. Exotica, de asemenea, nu le sperie. Ideea principală este că buchetul trebuie să creeze dispoziția potrivită și să corespundă ocaziei.
Dacă doriți să o surprindeți pe Fecioara, atrageți atenția la următoarele recomandări:

  1. Florile trebuie să fie proaspete și să aibă un aspect elegant. Fecioarele sunt atente la detalii. Ar trebui să refuzați la decor artificial.
  2. Alegeți florile într-o gamă pastelată, gingașă. Dați preferința unui albastru sau roz deschis, deasemenea se va potrivi culoarea avalanche și alte culori pastelate.
  3. Fetele Fecioare sunt foarte practice. Alegând florile acoradați atenția florilor simple și elegante. De exemplu, ar putea fi un mic buchet mixt sau flori într-o cutie pentru pălărie. Buchetele prea bogate și complicate pot provoca asociații cu vulgaritate. Pentru a crea un buchet perfect pentru Fecioare, se potrivesc florile, cum ar fi: trandafir de grădina, crini, bujori, liliac, garoafe, alstroemeria, eustoma, crizanteme.
  4. Fecioarele ador florile de cameră, deoarece elementul zodiei Fecioara este pământul. Fecioara va aminti cu plăcere și căldura sufletească despre un asemenea cadou. O plantă verde și înflorită va deveni un cadou perfect.
  5. Dacă vă îndoiți ce flori se vor potrivi perfect pentru a face un cadou frumos Fecioarei - utilizați funcția "Buchetul Personalizat" de la florarul nostru, cu comentariul "Buchet pentru Fecioară". Toate recomandările vor fi luate în considerare!

 Fiți atenți, deoarece Feciorele consideră ca un buchet de flori este doar un semn de atenție, și nu un cadou complet, deaceea...


Ce să dăruiești Feciorei?


Un cadou perfect pentru o Fecioră va deveni ceva frumos și util, spre exemplu:

  1. O carte despre autodezvoltare, inspirație și motivație
  2. O agendă sau un caiet pentru notițe elegant și frumos
  3. Un set-cadou SPA, decorat cu flori