Aproape s-a încheiat anul șobolanului, care s-a justificat pe deplin: am stat în vizuinele noastre, târându-ne mâncare acolo și ne-am panicat la vederea oamenilor.

Dar în curând va veni să-l înlocuiască nobilul taur de metal alb, simbol al perseverenței neîncetate și al muncii oneste. Albul întruchipează înțelepciunea, puritatea, prietenia, ne pregătește pentru o perioadă luminoasă din viață. Pe de altă parte, metalul, conform învățăturii chineze, înseamnă o dorință de bani și un accent pe prosperitate în antreprenoriat.

În Anul Taurului vor obține succes adepții muncii și strategii, cei care sunt persistenți, pretențioși, fermi și nu renunță în fața dificultăților.

În general, dacă doriți ca orice început să fie durabil - fie că este o afacere, căsătorie sau construirea unei case - atunci 2021 este momentul potrivit. Taurul vă va ajuta cu toată puterea la ceea ce este creat pentru un timp mai îndelungat.

Și vă vom ajuta pe dvs, pe cei dragi, colegi și angajați să-l întâlniți corect și să-l predispuneți, pentru că legea donației spune - cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult! Asigurați-vă că încercați să mulțumiți simbolul anului care vine, apoi, conform legendei, norocul vă va însoți. Taurul îi favorizează pe cei activi, insitenți și ambițioși, de aceea cadourile ar trebui să fie utile în gospodărie și chiar solide (fără bibelouri și „colectoare de praf”), de exemplu:
- set spa
- set cu pocale

Sau comestibile:
- coș
-box cu miere

Sau chiar tot o dată (nimic de prisos):
- Box cadou „Culoarea Magiei”
- Box cadou „Chiming clock” și așa mai departe.

Fie ca oamenii importanți să aibă o surpriză plăcută sub pomul de Crăciun:
-set cu simbolul anului
-calendar

De asemenea, puteți alege orice altă compoziție (inclusiv una personalizată) și va fi completată cu bile vesele de Crăciun, panglici strălucitoare și, desigur, un spirit de tradiție și confort de nedescris.

Florarii noștri se vor ocupa de design în stiluri de la „Ironia Sorții” la „Singur acasă”, iar serviciul de livrare (deși fără cerbi) va lucra până la ora 23:45! Vă așteptăm comenzile!