Rac (22 iunie - 22 iulie)

Copiii lunii - sunt racii sensibili, romantici. Deși uneori pot da impresia unei naturi schimbătoare și reci, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Ei sunt creativii care nu sunt greu de jignit. În schimb sunt ușor de bucurat: racii nu aleargă niciodată după slavă, însă nu sunt indiferenți către atenția sinceră.

Principalul lucru este ca cadoul să fie gândit cu atenție, iar florile să fie proaspete și bine selectate: racii sunt perfecționiști, dizarmonia îi supără.

Un cadou bun pentru acești oameni creativi va fi, de asemenea:


• Un zilnic sau un carnet interesant, desigur - un planer, pentru stabilirea unor obiective minuțioase
Cană comodă, cu o formă frumoasă, cu o inscripție amuzantă sau neobișnuită
Set SPA frumos ambalat pentru o ședință confortabilă cu sine însuși
Baloane - pentru copilul din interiorul sufletului
• Fără îndoială, flori!

Cu toate acestea, în alegerea unui buchet, există multe opțiuni: pentru o femeie cu zodia rac, splendoarea sau costul ridicat nu sunt atât de importante ca atenția, abordarea individuală și gama de culori.

Culori potrivite pentru acest semn zodiacal: alb, albastru deschis, albastru, argintiu, verde. Florista noastră poate crea, de asemenea, o compoziție unică din diferite plante sezoniere, care poate mulțumi chiar și cea mai pretențioasă personalitate.

Pentru Rac, viața este plictisitoare și goală fără romantism. De aceea, aneme acestor oameni oferiți cadouri și faceți surprize, mai ales dacă există un motiv potrivit!